Wheerlicht Purmerend

Type E7

85+ m2  |  
Types
Appartement
 Nog 1/3 beschikbaar
Vanaf  € 326.000Op de hoogte blijven?

Type E7

85+ m2    In verkoop
Vanaf  € 326.000
3 kamers Nog 1 beschikbaar
  Type E7
85+ m2  
Vanaf  € 326.000
#

Status en prijzen

PDF
 9 85m2 3 € 326.000
 47 88m2 3 verkocht
 52 85m2 3 verkocht

Heb je vragen?

Hoekstra & Van EckMakelaar

SoparMakelaar

Beschrijving

Woningtype E7
Dit fijne driekamerappartement is fraai gelegen op een van de hoeken van Wheerlicht. Hierdoor kijk je prachtig uit op de groene omgeving.

Door de vele raampartijen is dit appartement bovendien heerlijk licht. Verder geniet je van twee grote slaapkamers, een luxe badkamer en een royale woonkamer en eetkeuken. Natuurlijk heb je ook genoeg bergingsruimte, zowel in je appartement als in de onderbouw van het gebouw. En je auto? Die parkeer je veilig en comfortabel op je eigen parkeerplaats in de garage of op het terrein naast Wheerlicht.

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante  verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen 
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Deel dit project

Zoekvenster sluiten