Wheerlicht Purmerend

Type E6

62 m2  |  
Types
Appartement
 3/3 verkocht
Uitverkocht!Op de hoogte blijven?

Type E6

62 m2    In verkoop
Uitverkocht!
2 kamers Uitverkocht
  Type E6
62 m2  
Uitverkocht!
#

Status en prijzen

PDF
 8 62m2 2 verkocht
 21 62m2 2 verkocht
 34 62m2 2 verkocht

Heb je vragen?

Hoekstra & Van EckMakelaar

SoparMakelaar

Beschrijving

Woningtype E6
Wat een fantastisch tweekamerappartement! In dit fraaie woningtype geniet je van een ruime slaapkamer, woonkamer en keuken.

De luxe afgewerkte badkamer en het fijne balkon, met uitzicht op de groene omgeving, maken je woongenot compleet. En wat ook prettig is: naast de berging in je appartement beschik je over een privé berging in de onderbouw van het gebouw. Heb je een auto?Deze parkeer je veilig en eenvoudig op je eigen parkeerplek. Deze bevindt zich in de parkeergarage of het naastgelegen parkeerterrein.


Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante  verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen 
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Deel dit project

Zoekvenster sluiten