Wheerlicht Purmerend

Type E3

85+ m2  |  
Types
Appartement
 2/2 verkocht
Uitverkocht!Op de hoogte blijven?

Type E3

85+ m2    In verkoop
Uitverkocht!
3 kamers Uitverkocht
  Type E3
85+ m2  
Uitverkocht!
#

Status en prijzen

PDF
 48 85m2 3 verkocht
 51 88m2 3 verkocht

Heb je vragen?

Hoekstra & Van EckMakelaar

SoparMakelaar

Beschrijving

Woningtype E3
Dit fraaie driekamerappartement ligt op de bovenste verdiepingen van Wheerlicht. Doorde ligging op een hoek en door de extra ramen heb je niet alleen fraai uitzicht, maar ook veel lichtinval. Hoe fijn is dat!

In het appartement beschik je over twee grote slaapkamers, een luxe badkamer en een royale living en eetkeuken. Naast een berging in het appartement heb je ook nog een extra berging in de onderbouw. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats. Wonen als een koning dus!

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante  verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen 
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Deel dit project

Zoekvenster sluiten