Wheerlicht Purmerend

Type E2

117 m2  |  
Types
Appartement
 Nog 1/3 beschikbaar
Vanaf  € 455.000Op de hoogte blijven?

Type E2

117 m2    In verkoop
Vanaf  € 455.000
3 kamers Nog 1 beschikbaar
  Type E2
117 m2  
Vanaf  € 455.000
#
#
#

Status en prijzen

PDF
 6 117m2 3 € 455.000
 45 117m2 3 verkocht
 49 117m2 3 verkocht

Heb je vragen?

Hoekstra & Van EckMakelaar

SoparMakelaar

Beschrijving

Woningtype E2
Vanuit dit schitterende driekamer hoekappartement is het uitzicht prachtig. Je kijkt fraaiuit op zowel het water als het dynamische plein.In het appartement, met een woonoppervlakte van 117 m2 en een balkon van 11 m2, ontbreekt het je aan niets. Wat dacht je van twee grote slaapkamers, een luxe badkamer en een royale living en eetkeuken? Verder beschik je over een berging in je appartement en in de onderbouw van het gebouw, en een eigen parkeerplaats.

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante  verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen 
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.
Zoekvenster sluiten