Wheerlicht Purmerend

Type E1

86 m2  |  
Types
Appartement
 Nog 1/5 beschikbaar
Vanaf  € 340.000Op de hoogte blijven?

Type E1

86 m2    In verkoop
Vanaf  € 340.000
3 kamers Nog 1 beschikbaar
  Type E1
86 m2  
Vanaf  € 340.000
#
#

Status en prijzen

PDF
 7 86m2 3 € 340.000
 20 86m2 3 € 342.000
 33 86m2 3 verkocht
 46 86m2 3 verkocht
 50 86m2 3 verkocht

Heb je vragen?

Hoekstra & Van EckMakelaar

SoparMakelaar

Beschrijving

Woningtype E1
Fraai driekamerappartement met op de zon gelegen buitenruimte. Vanaf je balkon of terras heb je schitterend uitzicht op de groene omgeving en waterpartij.

Dat is toch ultiem genieten? Dat geldt ook voor het appartement zelf, met twee grote slaapkamers, een luxe badkamer en een royale living en eetkeuken. Verder heb je een berging in je appartement én in de onderbouw van het gebouw. Voor je auto heb je een eigen parkeerplek, in de parkeergarage of op het parkeerterrein naast het gebouw.

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante  verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen 
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Deel dit project

Zoekvenster sluiten