Wheerlicht Purmerend

Wheerlicht: Fraaie (koop)appartementen in Purmerend

In de strook tussen de Churchilllaan en de Richard Holstraat te Purmerend, op de locatie van het voormalige wijkcentrum ’t Noot, zal het plan Wheerlicht verrijzen. In Wheerlicht komen in totaal 52 singelappartementen. Dat zijn dus 52 appartementen waar licht, ruimte en een fraaie ligging aan het water centraal staan. Er kan een keuze worden gemaakt uit een breed scala aan verschillende appartementen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit twee-, drie- en een aantal vierkamerappartementen. De woonoppervlakten variëren van circa 62 tot circa 120 m2. Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van een heerlijke buitenruimte, een eigen berging en een eigen parkeerplaats (in de parkeergarage onder het gebouw of op het maaiveld naast het woongebouw).
Verder worden in de plint van het gebouw nog twee kleinschalige bedrijfsruimten gerealiseerd voor maatschappelijk (zorggerealteerde) dienstverlening zoals bijvoorbeeld een huisarts en/of fysiotherapeut.

Appartementen

Het plan bevat 52 appartementen. Er kan een keuze worden gemaakt tussen twee-, drie- en vierkamerappartementen variërend met een gebruiksoppervlak tussen de circa 62 m² en 120 m².

De appartementen zijn allemaal voorzien van een royaal balkon, waarvan de meeste direct uitkijken over het water. Verder beschik je over een ruime woonkamer/keuken, een comfortabele badkamer en één, twee of drie grote slaapkamers. In de overdekte stallingsgarage of op de parkeerplaats direct naast het woongebouw tref je je eigen parkeerplaats. Veel lichtinval, goede isolatie en verwarming maken jouw wooncomfort in Wheerlicht compleet.

Koopsommen

Hoewel de koopsommen van de appartementen nog nader vastgesteld moeten worden, verwachten wij dat de appartementen kunnen worden aangeboden in de prijsrange van ca. € 275.000,- tot circa € 500.000,- vrij op naam.

 

Zoekvenster sluiten